Van Konijnenuitzicht tot Keutelbaan

Bredeschool De Jutter, Vlieland – 1e en 2e klas

De 1e en 2e klas van De Jutter leggen de laatste hand aan hun maquette voor het speelhol van Stout Konijn. De ontwerpen worden stevig vastgelijmd en krijgen een titel en omschrijving zodat de bezoekers van Into The Great Wide Open 2018 de beoogde speelervaring goed kunnen inbeelden.

Konijnenuitzicht

Blikvanger is het Konijnenuitzicht welke je moet inbeelden hoog boven op een duin. Je moet wat moeite doen om erop te klimmen maar dan zit je ineens op een immens grote schommelbank voor de hele konijnenfamilie. Weer of geen weer, je zit droog met het hoge dak boven je, genietend van de woeste golven op zee of een prachtige kalme zonsondergang. Voel je de wind door je haren? En dan met z’n allen proberen te schommelen… tegelijk!

Maquette Klas 1 en 2: Speelplek ‘t Hol van Stout Konijn

Kom ook naar de Stout Konijn Keutelbaan, voor een smeuïge rit! Je zult met flink wat vaart naar de overkant moeten proberen te komen. Hang je halverwege stil boven het moeras? Dan is je enige uitweg om op goed geluk van de ene keutel naar de andere te hoppen. Een spetterende rit toegewenst!

Keutelhuisje De Wiebelkeutel

In het Keutelhuisje De Wiebelkeutel zit je misschien wel het liefst op het dak. Met touwen of een ladder klim je naar boven. Niet alleen de familieschommel naast het huisje beweegt, ook de grote keutel op het dak wiebelt alle kanten op. Gelukkig land je altijd in het superzachte mos! Van het dak afrollen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Spang plek: om te chillen en spelen!

Wanneer je goed zoekt in het bos kom je op een wel heel bijzondere open plek. Spelen en hangen is wat je doet op de Spang plek. Met grote zitkeutels, keutelwipwap en een zandbak vol verrassingen is het voor alle leeftijden een fijne plek. Liggend in de hangmatten en netten, kijkend naar de wolken en zacht heen en weer wiegend beland je zeker weten in een andere dimensie!

Missie geslaagd! De maquette voor ‘t Hol van Stout Konijn is een prachtige basis geworden waar alle kinderen op het festival aan verder kunnen gaan bouwen. Zo verzamelen we alle ideeën in concrete bouwsels die tot de verbeelding spreken. Nu hopen dat het transport van De Jutter naar het Sportveld goed gaat morgen. Alles goed vastgelijmd?

Stout Konijn keutelt overal! Op festivals, in winkels, speeltuinen, bibliotheken... én bij jou thuis!

Into The Great Wide Open
Openbare Bibliotheek Amsterdam
Uitmarkt
Boekids
Cinekid
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
nl_NL