Keutels op Bredeschool De Jutter!

Bredeschool De Jutter, Vlieland – groep 1 t/m 8

Stout Konijn verrast de basisschoolkinderen van De Jutter met nog meer keutels! Vandaag tekenen we met alle kinderen van de basisschool de ideale speelplek. We verzamelen de dromen van iedereen voor deze plek, ook nachtmerries zijn welkom en wat vinden we eigenlijk zo fijn aan Vlieland?

In kleine ontwerpteams gaan groep 1 t/m 8 aan de slag om een ontwerp te tekenen voor het speelhol van Stout Konijn. Ze voegen hun eigen dromen samen tot een ideale speelplek voor het eiland. Een greep uit de ontwerpideeën voor ‘t Hol van Stout Konijn: We dromen van een grote glijbaan in zee of rechtstreeks het ondergrondse hol in van Stout Konijn. Een Stout Konijn achtbaan op Vlieland zou ook heel gaaf zijn waar je in een keutelkarretje zit! Glijden van een wortelbaan en landen in springkussens, wie wil dat nou niet? En een echte keutelvoetbalkooi waar alles mag is de droom van iedere prof. Natuurlijk willen we ook op een groot Stout Konijn kunnen klimmen, slingeren tussen boomtoppen, verdwalen in een doolhof van gangen en rollen in een keutelballenbad.

In groep 1 t/m 3 eindigen we de vrijdagochtend met een mooi voorleesverhaal uit het Stout Konijn prentenboek. Groep 4 en 5 spelen een Keutelspel op het schoolplein en groep 6, 7 en 8 presenteren hun ontwerpschetsen voor de camera. In korte tijd hebben de kinderen op Vlieland al hun dromen duidelijk gemaakt, daar zal het niet aan liggen. Doe er wat mee, Stout Konijn!

Stout Konijn keutelt overal! Op festivals, in winkels, speeltuinen, bibliotheken... én bij jou thuis!

Into The Great Wide Open
Openbare Bibliotheek Amsterdam
Uitmarkt
Boekids
Cinekid
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
nl_NL